leren kookschort

Sta je regelmatig in de keuken om voor je gezin of familie een heerlijke maaltijd te koken, dan wil je er natuurlijk ook wel een beetje leuk en trendy uitzien. De tijd dat je met een fruitmand op je schort in de keuken ging staan is voorbij. Met een leren kookschort zie je er niet alleen hip en modern uit, je bent ook goed beschermt tegen spatten en de hitte van het koken. Want een schort heeft wel het doel om jezelf en je kleding te beschermen tijdens het koken.

leren kookschort

Schitterende kleuren

Wil je gebruik maken van een leren kookschort, hoef je er niet bang voor te zijn dat je geen leuke kleur vindt in het assortiment van xapron.nl. Om het schort comfortabel te laten zitten, is er voor de hals en bij de taille gebruik gemaakt van gelooid tuigleer. Dit zit niet alleen erg comfortabel, het geeft je schort ook een prachtige uitstraling. Natuurlijk is het leren schort ook verkrijgbaar voor de kleine koks in de keuken, kinderen kunnen optimaal genieten en zichzelf beschermen in de keuken met het schort. 

Overal te gebruiken

Een leren kookschort hoef je niet alleen te gebruiken in de keuken, hij is ook perfect te gebruiken als je bijvoorbeeld met vrienden of familie in de tuin aan het barbecue├źn bent. Maar voor andere beroepen kan het schort ook worden gebruikt, schoenmakers zijn ook uiterst tevreden over de kwaliteit van het leren schort. De combinatie van het goede leer, de perfecte pasvorm en de verschillende kleuren maken het schort in elke branche tot een groot succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *