Op zoek naar een leuke manier om koffie te serveren? Kies een koffie tuktuk. Een leuke wagen vanuit waar je mensen kunt voorzien van de heerlijkste koffie, dat is wat je kunt bereiken door een koffie tuktuk huren. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een koffie tuktuk kan natuurlijk gewoon naar jouw locatie rijden. Ook wanneer je geen grote zaal of ruimte hebt geregeld. Een koffie tuktuk is namelijk helemaal niet zo groot. Maar ziet er wel ontzettend leuk uit. Een koffie tuktuk huren doe je bij Coffee on Wheels.

Meer dan alleen een wagen

Natuurlijk kies je niet voor een koffie tuktuk huren alleen om een leuke wagen op je evenement of feestje te hebben. Er wordt meer verwacht van een koffie tuktuk, en terecht. Een koffie tuktuk van Coffee on Wheels is meer dan een koffiekar alleen. De koffie die vanuit de tuktuk gezet wordt is namelijk ook goede koffie. Dat is belangrijker dan de tuktuk. Er worden hoge kwaliteit koffiebonen gebruikt om de koffies te zetten. Dat is een goed startpunt voor een goed kopje koffie. Zo kun je in ieder geval rekenen op kwaliteitskoffie.

Goed gezet

Die koffie wordt ook nog gezet door een vakkundig barista. Dat is onderdeel van de koffie tuktuk huren. Een barista leert hoe de perfecte espresso of juist cappuccino te kunnen zetten. Daarnaast heeft een barista ook meer kennis van koffie dan over het koffiezetten alleen. Zo kunnen deze mensen op jouw locatie ook nog meer vertellen over de koffie, de koffiebonen en hoe het brandingsproces werkt. Of jou en je gasten of bezoekers adviseren over een soort koffie. Zo komen kennis, kwaliteit en kunde samen in de koffie tuktuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *