Als je een groot liefhebber bent van vlees, is het waarschijnlijk vanzelfsprekend dat je graag een stuk vlees eet van kwaliteit. De beste stukken vlees koop je natuurlijk bij de slager. Toch is er een kans dat er geen slagerij bij jou in de buurt zit, waardoor je misschien wat verder moet reizen dan nodig hoeft te zijn. Hoe dan? Nou, door gebruik te maken van een online slager. Hier lees je meer over zo’n online slager en over vlees wat je eventueel bij je eerste aankoop zou kunnen toevoegen.

Dé online slager

Voor online vlees bestellen kun je terecht bij The Butchery. Ze zijn een online slager die beschikt over superieure vleesrassen. Het vlees wat zij aanbieden is dus van erg goede kwaliteit, ondanks dat het een online slager is. Dat zij vlees online aanbieden wil namelijk niet zeggen dat de kwaliteit daarmee minder is, allesbehalve juist. Ze werken gewoon vanuit een echte slagerij en bieden dat vlees online aan voor mensen uit heel Nederland om hier een bestelling te plaatsen. Ze bezorgen dus door heel Nederland en wanneer jij een bestelling plaatst wordt het gewoon bij je thuis afgeleverd.

Hoe werkt de online slager

Mocht je nieuw zijn met het concept van een online slager, heb je hier wat meer informatie. Toch is het minder ingewikkeld dan het misschien lijkt. Het enige wat je hoeft te doen om tot de bestelling over te gaan, is het maken van een keuze van welk vlees je wilt kopen. Toch kan het bij The Butchery een uitdaging zijn aangezien zij beschikken over een groot assortiment aan vleessoorten. Als je nieuw bent is het wat lastiger omdat je misschien geen idee hebt wat je nu eigenlijk wilt hebben. Als je je er wel al in hebt verdiept of al vaker bij de online slager wat hebt besteld, weet je wat lekker is en kun je gemakkelijk via de zoekbalk zoeken naar het vlees wat je wilt. Uiteindelijk kan er gemakkelijk via online worden betaald en is de kans aanwezig dat je het dezelfde dag nog in huis hebt, als je voor een bepaald tijdstip besteld.

Doe inspiratie op

Mocht je geen idee hebben welk vlees je zou willen kopen, is hier misschien een tip. Wat dacht je van een klapstuk kopen? Short ribs zijn de ribben van een rund en zijn vier ribben met hetzelfde formaat. Dit deel van de rund wordt ook zonder ribben verkocht en dit staat dan wel bekend onder de naam klapstuk of pianostuk. Short ribs zijn dus klapstuk met bot en zijn een goed stuk vlees als je aan de slag wilt met low & slow bereiding. Mocht je dat eens willen proberen, dan is dit vlees zeker een aanrader om eens te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *