The Bastard

Met The Bastard heb je een product wat in Nederland is ontworpen, maar in China wordt geproduceerd. Omdat hij in verschillende modellen en groottes verkrijgbaar is, vind je altijd een model wat geschikt is. Of je nu met zij twee lekker wil barbecueën, of met het hele gezin of met een groep vrienden. Maar ook grillen en roken van vlees, vis en groente is mogelijk, pizza’s bakken zodat je een heerlijke verse pizza hebt. Keuze uit vijf soorten varianten, hierbij kun je kiezen uit met en zonder onderstel.

Lekker eenvoudig mee te nemen

Met het kleinste model van The Bastard ben je overal voorzien van een perfecte bereiding, je kunt deze namelijk overal mee naartoe nemen. Naar de camping, het strand, op vakantie of naar vrienden. Maar ook als je een bescheiden tuin hebt, of een balkon kun je dit model gebruiken. Het oppervlak om te grillen is 26 cm, voldoende om met 2 tot 3 personen je producten op te grillen of stomen. Ook verkrijgbaar in een stoer mat design met een stoer uiterlijk.

The Bastard

Model met zwenkwielen

Wil je een groter model eenvoudig verrijden dan je kiezen uit zwenkwielen aan het onderstel, de twee inklapbare zijtafels zorgen dat je simpel je accessoires altijd bij de hand hebt. Het grootste model heeft maar liefst een oppervlakte van 58 centimeter, hiermee kun je gezellig met je vrienden en familie verse maaltijden bereiden. Met de accessoires maak je The Bastard echt helemaal compleet, op deze manier behaal je maximaal gemak en rendement uit je barbeque. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *