Door de digitalisering die de afgelopen jaren in vlot tempo is toegenomen hebben veel ondernemers er voor gekozen een webshop te beginnen. Zelfs tijdens de afgelopen Corona periode zien we daarom webshops als paddenstoelen uit de grond schieten. Hoewel veel webshops een moeilijke periode achter de rug hebben zijn er ook een aantal partijen die door goed ondernemerschap de stijgende lijn hebben ingezet. Wij bespreken er deze week graag twee!

Kalm

Als je van de bedrijfsnaam niet al rustig wordt, wordt je het wel van de producten. Slaapkalm.nl biedt verzwaringsdekens in alle vormen en maten aan. Daarnaast biedt deze webshop producten aan die helpen bij het beter in slaap vallen. Verzwaarde dekens zijn dekens die zich door verzwarende elementen om de gebruiker heen wikkelen. Dit geeft het effect van een innige knuffel. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijker in slaap valt, de hele nacht doorslaapt en daardoor uitgerust wakker wordt. Nooit meer een slapeloze nacht met de producten van slaap kalm.

De Kruidenbaron

Via de webshop van de Kruidenbaron is het mogelijk eenvoudig en snel online kruiden te kopen tegen een scherpe prijs. Deze partij biedt diverse kruiden aan zoals fenegriek, rozemarijn, kardemom, kurkuma, oregano, peterselie, koriander en cranberries. De Kruidenbaron staat bekend om haar aanwezigheid op het internet. Zoek maar eens op één van deze kruiden en je ontkomt er niet aan deze aanbieder van kruiden tegen te komen. Naast online marketing houdt de partij zich ook flink bezig met affiliate marketing. Bij deze manier van marketing wordt het aanbod van een aanbieder getoond op het netwerk van een adverteerder. Wanneer er via dit netwerk een verkoop wordt gerealiseerd ontvangt de adverteerder een commissie. Tussen de adverteerder en de aanbieder fungeert er een derde partij als tussenpartij. Deze partij zorgt er voor dat de overige partijen met elkaar worden gekoppeld en dat commissies aan elkaar worden betaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *